Video Marian Vanghelie cere ridicarea controlului judiciar, pentru că vrea să se trateze în străinătate. Suferă de "reflux alimentar"

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei, vrea să îi fie ridicat controlul judiciar întrucât doreşte să se trateze în străinătate pentru o tuse cauzată de "un reflux alimentar", a declarat fostul edil, luni, la Curtea de Apel Bucureşti. Procesul său a fost amânat pentru 1 septembrie.

601 afișări

„Am probleme medicale. De 15 ani... Vedeţi tusea asta? Este pe fond de stres, reflux alimentar. Am fost la mai mulţi specialişti în Italia de a lungul timpului. Înţeleg că lucrurile au evoluat. Când suntem tineri, nu ne căutam. (...) Când nu ai ce să faci, vrei să te uiţi de sănătate, când îţi dai seama după ce te duci un pic la arest, că de fapt libertatea şi sănătatea sunt cele mai importante. Poate greutăţile în viaţă ne aduc cu picioarele pe pământ. Aş vrea să plec oriunde. Şi în România, dar ştiu locurile din România. Le cunosc. Chiar acum, când am coborât din maşină, am luat un Gaviscom. Din ce a evoluat societatea în Italia ne aduce şi nouă în România. Cu timpul, ne ducem şi noi către Italia şi către Norvegia”, a declarat Marian Vanghelie, înainte să intre în sala de judecată.

Şedinţa de luni, de la Curtea de Apel, în care Marian Vanghelie cere să îi fie ridicat controlul judiciar, a fost amânată pentru 1 septembrie, din cauza că avocatul fostului edil nu a fost prezent.

Dosarul a fost trimis în judecată în iulie 2015, Marian Vanghelie fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. În acelaşi dosar sunt judecaţi, sub control judiciar, şi omul de afaceri Mircea-Sorin Niculae, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani, Sorin-Ştefan Ciocan, pentru spălare de bani şi directorul Economat Sector 5, Laura Ciocan, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani, omul de afaceri Marin Dumitru pentru dare de mită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici