Video Maşină cuprinsă de flăcări pe un drum din Olt. Autoturismul a ars în totalitate - VIDEO

O maşină a ars în totalitate, joi seara, pe un drum din localitatea Slătioara, judeţul Olt. Potrivit reprezentanţilor ISU, nicio persoană nu a fost rănită.

153 afișări

Pompierii din Slatina au intervenit, joi seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o maşină pe drumul comunal 90 din localitatera Slătioara. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD

„În momentul sosirii echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar în acesta nu se afla nicio persoană”, a anunţat ISU Olt.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, dar autoturismul a fost distrus în totalitate.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un cablu defect sau neizolat corespunzător.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici