Video Mesajul #rezist, folosit de câţiva protestatari în faţa ÎCCJ, înainte de procesul lui Liviu Dragnea

Câteva persoane, care au pancarte cu mesajul #rezist, s-au strâns, marţi, în faţa sediului instanţei supreme, unde au fost termene în mai multe procese mediatitare precum cel al ÎPS Teodosie, al lui Călin Popescu Tăriceanu sau al lui Gabriel Oprea. Şedinţa în cazul lui Liviu Dragnea, în desfăşurare.

1537 afișări

Oamenii au adus pancarte sau steaguri cu mesajul #rezist, mesaj folosit de protestatarii din Piaţa Victoriei, dar şi afişe cu mesaje pentru ÎPS Teodosie care s-a prezentat, marţi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru un termen în dosarul în care este acuzat, alături de alte persoane, pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Tot la ICCJ au avut termene, marţi, Călin Popescu Tăriceanu şi Gabriel Oprea. După ce s-a terminat şedinţa în cazul lui Gabriel Oprea şi acesta a părăsit sala de judecată, protestatarii l-au huiduit.

În desfăsurare este şedinţa de judecată din dosarul în care este judecat, printre alţii, preşedintele PSD Liviu Dragnea, acesta nefiind prezent la instanţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici