Video METEO, 25 martie: Temperaturi de până la 25 de grade

PROGNOZA METEO. Cerul prezintă înnorări în regiunile nordice unde pe arii restrânse se semnaleazã ploi slabe, iar în restul teritoriului este mai mult senin.

142 afișări

ÎN ŢARĂ

În regiunile sudice vremea va fi deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii martie, în timp ce în rest, valorile termice vor fi mai scãzute decât în ziua precedentã şi se vor apropia de mediile multianuale. Cerul se va menţine mai mult senin în jumãtatea de sud a teritoriului, iar în cea de nord va prezenta înnorãri şi va ploua slab, pe arii extinse în Maramureş, local în nordul Transilvaniei şi al Moldovei şi izolat în Crişana şi Banat. În zona montanã înaltã, trecãtor vor fi precipitaţii mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte, iar la cote mai reduse şi în centrul şi estul ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 22 de grade, cu valori mai ridicate în Câmpia Românã pânã spre 24...25 de grade.

ÎN BUCUREŞTI

Vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul se va menţine mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 22...24 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici