Video Meteo, 6 martie. Vreme de primăvară şi din punct de vedere meteorologic

Vremea va fi în continuare caldã, chiar deosebit de caldã pentru aceastã datã în regiunile sudice, deşi valorile termice vor marca o scãdere uşoarã faţã de ziua precedentã.

204 afișări

Cerul va avea înnorãri temporare mai ales în prima parte a zilei în centrul, estul şi sud-estul teritoriului, unde local va ploua, iar la munte şi în Transilvania precipitaţiile vor fi mixte şi, cu totul izolat şi trecãtor, vor fi condiţii de polei. În rest, cerul va fi variabil şi doar izolat vor fi ploi slabe. Vântul va avea intensificãri în zona înaltã de munte, dar local şi temporar şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în depresiuni şi 18 grade în Lunca Dunãrii.


În Bucureşti, vremea va fi în continuare deosebit de caldã pentru aceastã datã, deşi valorile termice vor marca o uşoarã scãdere faţã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în prima parte a zilei şi vor fi condiţii ca, trecãtor, sã plouã slab, iar vântul va sufla în general moderat ziua. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 15 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici