Video Meteo #azi, 19 martie: Temperaturi în scădere, ploi în centru şi în sud

Valorile termice vor marca o scãdere faţã de ziua precedentã, însã vor caracteriza în continuare o vreme caldã pentru aceastã datã, informează ANM.

342 afișări

ÎN BUCUREŞTI

Valorile termice vor marca o scãdere faţã de ziua precedentã, însã vor caracteriza în continuare o vreme caldã pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri temporare, iar trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 17...18 grade, iar cea minimã se va situa în jurul a 7 grade.

ÎN ŢARĂ

Marţi

Deşi valorile termice vor fi în scãdere faţã de intervalul anterior, acestea se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei în vest şi nord, iar în celelalte regiuni vor caracteriza, în continuare, o vreme caldã. Cerul va avea înnorãri temporare şi va ploua local în centrul şi în sudul teritoriului şi izolat în rest. La munte, îndeosebi în a doua parte a intervalului, precipitaţiile vor fi mixte, iar izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Dobrogea, Bãrãgan, Banat şi vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 9 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 8 grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat, vor fi condiţii de ceaţã.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici