Video Nicole Tender: Alina Bica a plecat din Costa Rica. E în Panama

Nicole Tender, soţia omului de afaceri Ovidiu Tender, a spus marţi, la sediul instanţei supreme după ce a fost audiată în dosarul Alinei Bica, că fosta şefă a DIICOT a plecat din Costa Rica şi că s-a mutat în Panama.

3666 afișări

„Am înţeles că e in Panama, nu în Costa Rica. Aşa am auzit, că e în Panama. Probabil am şi eu surse. Aşa cred eu, că a plecat din Costa Rica. Elena Udrea încă e Costa Rica. Cum vă puteţi explica faptul că un procuror DIICOT, care s-a plâns că nu are din ce trăi, trăieşte în Costa Rica? În prima parte a acestui proces s-a tot plâns că nu are din ce trăi. Cum consideraţi că un om care nu are din ce trăi este în Costa Rica de 7 - 8 luni de zile. Nu putea trăi decât daca avea nişte bani într-o ţară alături. Singura ţară alături este Panama. Fiţi absolut siguri că cineva a ştiut că ea pleacă”, a spus Nicole Tender, la ieşirea din sediul instanţei supreme.

Nicole Tender a fost audiată în calitate de martor în dosarul în care Alina Bica este acuzată de favorizarea făptuitorului. În acest dosar, este judecată şi Adriean Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici