Video O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, într-un accident la intrarea pe Autostrada A4, în judeţul Constanţa

Trei persoane au fost rănite, între care una foarte grav, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 39, în judeţul Constanţa, aproape de intrarea pe Autostrada A4, transmite corespondentul Mediafax.

724 afișări

UPDATE

Femeia rănită grav în accidentul petrecut marţi dimineaţa, la ieşirea din localitatea Lazu, a murit la spital.

Victima, în vârstă de 66 de ani, a intrat în stop cardiac imediat după producerea accidentului, dar a fost resuscitată de cadrele medicale ajunse la faţa locului, fiind transportată la spital cu elicopterul SMURD.

„Din păcate, pacienta rănită grav a decedat”, au anunţat reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit acestora, cea de-a doua femeie adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe, în urma accidentului, a fost internată în stare gravă, în secţia ATI, iar bărbatul care avea un traumatism cranian nu a necesitat internare.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere spun că o femeie de 58 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Constanţa către Agigea, iar pe raza localităţii Lazu nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe prima pe a doua bandă şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Constanţa.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea gravă şi ulterior decesul femeii de 66 de ani, din Constanţa, pasageră în primul autoturism, precum şi a celor doi conducători auto.

Traficul în zonă a fost oprit timp de mai multe zeci de minute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici