Video Opt membri ai unei reţele de traficanţi de cannabis, arestaţi în Capitală

Opt membri ai unei reţele de traficanţi de droguri care distribuiau cannabis în centrul Bucureştiului, inclusiv la concerte şi unele manifestări sportive, au fost arestaţi preventiv, după ce poliţiştii şi procurorii DIICOT au organizat opt percheziţii şi o prindere în flagrant delict.

138 afișări

Membrii grupării, care acţionat în zona centrală a Capitalei, au fost monitorizaţi timp de aproximativ trei luni de către poliţiştii de la crimă organizată, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), se arată într-un comunicat de presă de vineri al Poliţiei Române.

Ancheta a fost finalizată miercuri, când poliţiştii antidrog, împreună cu luptătorii SIAS, au făcut şapte percheziţii la domiciliile suspecţilor, fiind conduşi la audieri la DIICOT o parte din aceştia.

În noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii au continuat cercetările şi l-au prins în flagrant delict, în sectorul 1, pe bucureşteanul T.S., în timp ce vindea unui consumator aproximativ cinci grame de cannabis pentru 300 de lei.

Extinzând cercetările, în baza autorizaţiei emise de Tribunalul Bucureşti, poliţiştii antidrog au mai făcut o percheziţie la locuinţa bucureşteanului, în Sectorul 1, unde au fost descoperite şi confiscate aproximativ 15 grame de cannabis.

La percheziţii au fost confiscate aproximativ o sută de grame de cannabis, şase telefoane mobile, şase cartele SIM, precum şi materiale folosite la porţionarea, ambalarea şi consumul drogurilor.

Toate cele opt persoane au fost reţinute şi, ulterior, arestate preventiv pentru 29 de zile, pentru trafic de droguri de risc şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Anchetatorii au stabilit că membrii reţelei vindeau droguri tinerilor, inclusiv la concerte şi unele manifestări sportive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici