Solidaritate  Video Patronul unui fast-food livrează zilnic pizza la spital chiar dacă vânzările au scăzut cu 50% din cauza epidemiei

  • Ciprian este patronul unui de fast-food specializat în pizza cu praz
  • Vânzările restaurantului au scăzut cu 50% de când a început epidemia de coronavirus
  • La SJU Craiova, medicii stau zilnic în costume speciale de protecţie, cel puţin 6 ore
4497 afișări

Uneori munca te solicită atât de tare încât uiţi să mai mănânci. Prin asta trec, cel mai probabil, medicii noştri, care abia mai au timp să respire sub valul de cazuri cu noul coronavirus. Ciprian, un patron de fast-food din Craiova, s-a gândit să le facă o surpriză. 

„Facem o pizza cu super topping de praz. Prima dată ne dezinfectăm. Luăm mănuşile”, ne arată Ciprian.

Ciprian prepară o pizza specială pe care o duce personal la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. În unele zile, cuptorul este încins doar pentru mâncarea donată medicilor. 

Ciprian Ogarcă – patron fast-food: Cu toţii  trecem printr-o perioadă grea şi, ca toate firmele, şi firma mea, Praz Vegas este puţin afectată. Cu toate astea am luat hotărârea să fim <olteni pentru olteni> şi să ajutăm spitalul nr.1, Secţia Terapie Intensivă.

Solidaritatea lui Ciprian îi ajută pe medici să nu se simtă singuri în această luptă. Pizza e doar un bonus pentru ei. 

dr. Mugur Popescu-medic ATI, SJU Craiova: Când eşti speriat, ca orice om, chiar dacă eşti medic şi eşti pregătit pentru foarte multe lucruri(...) te simţi extraordinar când ştii că lumea e alături de tine. Cel puţin ştii că îţi apreciază munca şi te apreciază pe tine ca om, în primul rând şi ulterior ca medic.

La secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, în 24 de ore lucrează, în medie, 18 cadre medicale. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici