Patru victime, după ce o maşină a căzut în gol şase metri, apoi s-a răsturnat aproape de râul Jiu

Patru persoane au fost rănite, duminică, în urma unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 66, în zona Pietrele Albe, din Defileul Jiului, maşina în care se aflau căzând şase metri în gol, apoi răsturnându-se, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2113 afișări
Imaginea articolului Patru victime, după ce o maşină a căzut în gol şase metri, apoi s-a răsturnat aproape de râul Jiu

Patru victime, după ce o maşină a căzut în gol şase metri, apoi s-a răsturnat aproape de râul Jiu

Poliţiştii rutieri susţin că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Într-o curbă, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina a căzut în gol aproximativ şase metri şi apoi s-a răsturnat, în apropierea râului Jiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Gorj, Andrei Lazăr, în urma accidentului rutier produs pe DN 66 a fost deschis un dosar penal.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs acest accident”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Andrei Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

În urma accidentului, şoferul, un bărbat de 42 de ani, din Petrila, soţia sa în vârstă de 40 de ani, fiica acestora de 18 ani şi un alt pasager în vârstă de 19 ani au suferit leziuni, toţi cei din vehicul fiind transportaţi la Spitalul din Petroşani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici