Video Pe 15 mai restricţiile se ridică şi nu prea

  • Încă nu e clar dacă pe 15 mai se vor ridica toate restricţiile de circulaţie
  • Iohannis şi Orban nu se pun de acord dacă vei putea părăsi sau nu localitatea
  • Preşedintele spune că nu vei putea ieşi din oraş nici după 15 mai, premierul îţi dă speranţe
1323 afișări

După 15 mai expiră starea de urgenţă în România. Aşa că, dacă e să-ţi faci planuri, ar trebui să ştii ce libertate de mişcare vei avea peste două săptămâni. În loc de explicaţii clare, autorităţile dau informaţii contradictorii.

„Dacă se deschid hotelurile cum vom merge la hotel pentru că românii nu se pot deplasa?”, a fost întrebat premierul Ludovic Orban de jurnalişti.

„De unde aţi tras concluzia că nu se pot deplasa”, a răspuns acesta.

Ceea ce afirmă premierul contravine însă spuselor preşedintelui.

„Nu vom putea ieşi în grupuri mai mari de trei persoane, nu vom putea o vreme destul de bună să ieşim la restaurant sau mall, nu vom putea imediat după 15 mai nici măcar să plecăm din localitate decât dacă avem un motiv foarte serios”, a declarat, zilele trecute, preşedintele Klaus Iohannis.

În concluzie, nu te grăbi să-ţi faci planuri pentru 15 mai, până nu vom şti sigur ce decizie vor lua autorităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici