Video Pe aeroportul din Cluj, parcarea se poate plăti printr-o aplicaţie de pe telefon. Aeroportul din Bucureşti este încă la stadiul de jetoane

  • Parcarea Aeroportului din Cluj este prima din ţară care acceptă plata digital
  • Aplicaţia gratuită yeParking, te ajută să plăteşti parcarea în câteva secunde
  • La Aeroportul din Bucureşti plata parcării a rămas la stadiul de jetoane
  • Dacă pierzi jetonul , trebuie să plăteşti la ghişeu o amendă de 500 de lei
544 afișări

Aplicaţia ye Parking te ajută începând de astăzi să plăteşti parcarea la aeroportul din Cluj-Napoca doar cu telefonul.

„Am aflat acum. Cum vi se pare ideea? Mi se pare foarte ok. Aş folosi-o. Vi s-a întâmplat de multe ori să staţi la coadă ca să plătiţi? Da. E o aplicaţie foarte ok.”, spune un şofer.

Tot ce trebuie să faci este să scanezi cardul de acces eliberat la intrare.

„E foarte simplu! scanez biletul, am salvat deja datele bancare, iar în câteva secunde, am efectuat plata”, spune Raisa Humeniuc, corespondent. 

„Şoferii nu mai trebuie să stea la cozi . Ştim bine că stăteau cinci sau chiar zece minute până să plătească acel tichet de parcare. Este importantă această opţiune cu atât mai mult cu cât în această perioadă trebuie să evităm contactele care nu sunt necesare”, spune Ştefan Pătrăşcuţă, director de comunicare aplicaţie.

În Capitală, pe de altă parte, intri în parcarea din Aeroportul Otopeni după ce ţi s-a eliberat jetonul, iar când vrei să pleci, trebuie să mergi cu jetonul la ghişeu, unde plăteşti pentru perioada staţionării numerar sau cu cardul.

Reporter: Ştiţi ce se întâmplă dacă îl pierdeţi (jetonul)?

Persoană: Amendă 500 de lei.

Reporter: Cum vi se pare?

Persoană: Mi se pare enorm. 

Uneori jetonul se blochează în aparat şi bariera nu se ridică. O oră de staţionare în parcarea Aeroportului Otopeni costă 6 lei, iar dacă pierzi jetonul vei primi o amendă de 500 de lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici