Video Pelerinaj la casa lui Gheorghe Dincă: Oameni din toată ţara vin la Caracal cu candele: „Putea fi copilul meu” | FOTO, VIDEO

Oameni din mai multe localităţi din ţară vin, sâmbătă, la Caracal şi depun candele în faţa casei lui Gheorghe Dincă, unde a fost ucisă Alexandra Măceşanu. Pelerinii spun că sunt cutremuraţi de modul în care a murit fata de 15 ani: „Alexandra putea fi copilul meu”.

649 afișări

În faţa casei lui Gheorghe Dincă sunt sute de candele depuse în memoria Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă şi despre care bărbatul a spus că a incinerat-o într-un butoi din curte.

Oamenii au depus coroane de flori şi o păpuşă.

Pe o pancartă, cineva a scris: „Dăncilă, Iohannis, vrem răspunderea magistratului”.

O familie din Bucureşti, care mergea spre judeţul Gorj, s-a abătut de la drum şi a trecut prin Caracal.

„Am trecut special. Aveam drum spre Gorj, mergeam undeva şi ne-am abătut un pic. M-a cutremurat, sincer. Nu am cuvinte”, a spus o femeie, mama a doi băieţi.

Un bărbat a declarat că este impresionat de ceea ce i s-a întâmplat fetei de 15 ani, care putea fi şi copilul lui.

„Am şi eu o fetiţă. În aceeaşi situaţie putea fi şi copilul meu. Asta m-a determinat să vin aici”, a spus bărbatul, care este convins că poliţiştii sunt complici pentru că nu au intervenit la timp.

„În memoria Alexandrei am venit. Eram în trecere. Ne pare rău de ce s-a întâmplat”, a spus şi un alt bărbat, care a venit cu soţia şi cu copilul mic să depună o lumânare. „Avem şi noi fetiţă, tot Alexandra”, l-a completat soţia.

Altă tânără a venit, de asemenea, sâmbătă, de la Bucureşti la Caracal, doar pentru a pune o lumânare la altarul creat de oameni în faţa casei lui Gheorghe Dincă, pentru Alexandra.

„Am venit special pentru fete, să aprind o lumânare. M-a impresionat foarte mult”, a spus tânăra.

După 10 zile de la dispariţie, părinţii Alexandrei MĂceşanu au primit confirmarea că în cenuşa şi oasele recoltate de la locuinţa lui Gheorghe Dincă a fost identificat ADN-ul fetei.

Alexandra Măceşanu (15 ani) a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut în aprilie 2019 şi Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat, joi, de trei ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea. Dincă şi-a recunoscut duminică faptele şi a spus le-a omorât pe fete şi că a ars cele două cadavre.

Taguri:
dincă,
alexandra,
crimă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici