Peste 20 de persoane evacute dintr-un imobil din Timişoara, din cauza unui incendiu - GALERIE FOTO

Un număr de 22 de persoane, din care zece copii, au fost evacuate, miercuri seara, dintr-un imobil din Timişoara, după ce la mansardă s-a produs un incendiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

270 afișări
Imaginea articolului Peste 20 de persoane evacute dintr-un imobil din Timişoara, din cauza unui incendiu - GALERIE FOTO

Peste 20 de persoane evacute dintr-un imobil din Timişoara, din cauza unui incendiu - GALERIE FOTO

GALERIE FOTO 

Potrivit ISU Timiş, incendiul s-a produs la o mansardă de pe bulevardul Dâmboviţa din Timişoara.

Cinci autospeciale de lucru cu apă şi spumă, două autoscări mecanice de lucru la înălţime, o ambulanţă SMURD, un ofiţer şi 20 de subofiţeri au ajuns la locul incendiului.

Incendiul a fost localizat într-o încăpere din mansardă, aceasta fiind inundată cu fum.

Serviciile de intervenţie au evacuat 22 de persoane, dintre care zece copii şi 12 adulţi, concomitent cu localizarea şi lichidarea incendiului.

Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici