Video Peste 50 de protestatari se află în faţa Guvernului şi scandează: PSD, ciuma roşie

Circa 50 de protestatari se aflau în faţa Guvernului în momentul în care premierul Sorin Grindeanu a revenit, miercuri seara, la Palatul Victoria, oamenii scandând ”PSD, ciuma roşie” şi ”Hoţii”.

1045 afișări

Protestatarii s-au strâns miercuri după-amiaza la Guvern, scandând aceleaşi nemulţumiri faţă de Executiv şi PSD pe care le aveau şi în iarnă.

Câteva persoane au mers miercuri şi în faţa Palatului Parlamentului, acolo unde are loc şedinţa CExN al PSD, pentru a-i transmite un mesaj de susţinere premierului.

Pe pancarda plasată pe gardul Palatului Parlamentului, erau scrise mesaje precum "Sorinele #rezistă", "Dragnea nu uita, tre sa pleci doar dumneata", "Dragnea, fii bărbat, dă-ţi demisia imediat" sau "Dragnea, nu fii trist, Grindi e acum #rezist".

Sorin Grindeanu a anunţat că va face declaraţii la Guvern după ce liderii PSD vor anunţa ce decizie au luat în legătură cu susţinerea Executivului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici