Video Pilotul avionului uşor prăbuşit în lacul Colibiţa a murit

  • Pilotul avionului uşor prăbuşit duminică în lacul Colibiţa, din judeţul Bistriţa-Năsăud, a murit, anunţă purtătorul de cuvânt al ISU, Marius Rus.
  • Pasagerul, cetăţean german, este în stare stabilă, el reuşind să iasă singur din aeronava prăbuşită.
2287 afișări

UPDATE 12:54 Pasagerul german prezintă un uşor atac de panică şi va fi evacuat la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale. Este stabil hemodinamic şi respirator, prezintă uşoare excoriaţii. 

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, pilotul avionului, un bărbat de 65 de ani, a murit.

„Pilotul în vârstă de aproximativ 65 de ani a fost scos din epava avionul inconştient, in stop cardiorespirator, de către unele persoane aflate pe lac cu ambarcaţiuni. Un pompier paramedic, aflat în timpul liber pe lac, a început aplicarea protocolului de resuscitare la câteva minute după producerea accidentului aviatic, până la sosirea primelor echipaje de intervenţie. Bărbatul a răspuns manevrelor aplicate de colegul nostru, în prima faza, continuate de echipajele ISU Bistriţa-Năsăud, dar a reintrat în stop cardiorespirator, în patru rânduri. Din păcate, după mai bine de 100 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul bărbatului nu a mai răspuns manevrelor aplicate, echipajele medicale fiind nevoie să îi declare decesul la locul solicitării”, a spus Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud.

Pasagerul, un cetăţean german, în vârstă de 45 de ani a ieşit singur din aeronava.

„Este conştient şi stabil, prezenta uşoare leziuni ce nu implica transportul la spital. A fost evaluat de către echipajele si refuză transportul la spital”, a mai spus Rus.

Un avion uşor cu două persoane la bord a căzut duminică în lacul Colibiţa din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pilot,
avion,
colibiţa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici