Video Pirotehniştii au detonat o posibilă BOMBĂ artizanală. Coletul a fost descoperit în apropierea unei gări din Timişoara/ UPDATE: Pachetul nu conţinea încărcătură explozivă

UPDATE: Coletul suspect detonat în zona Gării de Nord din Timişoara, în noaptea de duminică spre luni, care conţinea elemente ce puteau constitui o bombă, nu avea încărcătură explozivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1255 afișări

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, în urma analizelor efectuate în laborator, s-a ajuns la concluzia că în coletul suspect detonat în zona Gării de Nord din Timişoara, în noaptea de duminică spre luni, nu era încărcătură explozivă.

Dosarul a fost preluat de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, care continuă cercetările.

Ştirea iniţială:

Un colet suspect care conţinea elemente ce puteau constitui o bombă artizanală a fost detonat în noaptea de duminică spre luni. Coletul suspect a fost descoperit vizavi de Gara de Nord din Timişoara, alerta fiind dată de către un taxiemtrist care a parcat în zonă.

Imediat ce poliţistul a anunţat posibila bombă, în zonă s-au deplasat mai mulţi poliţişti, iar traficul a fost închis.

Pirotehniştii au reuşit să detoneze coletul suspect pe care l-au aruncat în aer cu un detonator de la distanţă.

Dispozitivul era format dintr-o baterie, un ceas mecanic, o antenă şi mai multe fire care puteau constitui o bombă artizanală.

După ce coletul a fost detonat, criminaliştii au continuat cercetările şi urmează să stabilească de unde provine bomba.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici