Video Poliţiştii patrulează în continuare în Ţăndărei. Au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 46.000 de lei în două zile

Poliţiştii patrulează şi luni, la două zile după ce localitatea Ţăndărei a intrat în carantină totală. Un număr de 160 de poliţişti au organizat filtre în Slobozia şi Ţăndărei, iar în ultimele 24 de ore au fost aplicate doar 14 amenzi pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie.

2160 afișări

Acţiunile de patrulare în Ţăndărei continuă şi la 2 zile după ce oraşul a intrat în carantină totală. Un număr de 160 de poliţişti au fost la datorie şi au organizat filtre în Slobozia şi Ţăndărei. Alături de aceştia au fost şi angajaţi ai Ministerului Apărării.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au aplicat doar 14 amenzi în valoare totală de 46.000 de lei pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie.

Numărul amenzilor este semnificativ mai mică, în condiţiile în care în urmă cu o zi au fost aplicate 76 de sancţiuni doar în Ţăndărei.

Oraşul Ţăndărei a intrat în carantină prin Ordonanţa Militară 7 anunţată sâmbătă de Marcel Vela. În Ţăndărei sunt aproximativ 14.000 de locuitori, iar 800 s-au întors din străinătate, potrivit autorităţilor din Ialomiţa.

Mai mulţi oameni din oraş, diagnosticaţi cu COVID-19, au murit până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici