Video Prima soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu : Statul român îmi hărţuieşte copilul - VIDEO

Copilul lui Dan Condrea şi al Laurei Georgescu a fost dus joi, la Tribunalul Bucureşti, pentru a fi audiat în dosarul în care statul vrea să îi ia femeii custodia fetiţei, care a ajung în grija mamei după decesul patronului Hexi Pharma.

2520 afișări

Fosta soţie a lui Dan Condrea a declarat, la ieşirea din tribunal, că fetiţa nu a dorit să dea nicio declaraţie judecătorilor deoarece a precizat în scris că are o relaţie armonioasă cu mama şi bunica ei. Laura Georgescu a mai spus reprezentanţii Protecţiei Copilului încearcă să demonstreze că a fost internată într-un spital de psihiatrie, femeia susţinând că documentele sunt falsificate.

"Au evacuat copilul, cu toate că citaţia era pentru copil. Au ţinut-o pe hol jumătate de oră, 40 de minute, timp în care m-au batjocorit pe mine cu înscrisuri falsificate (…) din anul 2009. De câte ori deschideam gura să le spun că acele probe sunt falsificate, ţipau la mine şi vorbeau peste mine. Când am introdus copilul în sala de judecată, iar au ţipat la mine să ies eu din sală", a declarat Laura Georgescu.

Femeia a susţinut că autorităţile îi hărţuiesc, ameninţă şi şantajează fetiţa şi că va încerca în continuare să păstreze custodia minorei.

"Am precizat că nu au pus la dosar nicio probă care să justifice aceste acţiuni total demente ale statului român de hărţuire, şantaj şi ameninţare la adresa mea şi a copilului meu. (…) Toate acele acuzaţii false le-am probat cu ocazia denunţurilor penale pe care le-am trimis anul trecut la Parchetul General , DIICOT, DNA , Judecătoria Sectorului 1 şi în civil şi în penal. (...) Dacă sunt atacată, nu trebuie să mă apăr? Ce trebuie să fac, să fac ce a făcut domnul Condrea, să tac şi să mă arunc în primul copac?", a mai spus Laura Georgescu.

În prezent, Laura Georgescu se judecă şi cu a doua soţie a lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, care doreşte custodia fetiţei.

Dan Condrea a murit în urma unui accident rutier, la puţin timp după ce au fost făcute publice date referitoare la dezinfectaţii diluaţi puşi la vânzare de societatea sa. Accidentul a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, judeţul Ilfov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici