Procurorul Mircea Negulescu, suspendat din magistratură. Decizia privind demisia, amânată

Plenul CSM a decis, în şedinţa de marţi, suspendarea din magistratură a procurorului Mircea Negulescu, până la finalizarea cercetării disciplinare, o decizie privind demisia acestuia fiind amânată pentru o şedinţă ulterioară.

1183 afișări
Imaginea articolului Procurorul Mircea Negulescu, suspendat din magistratură. Decizia privind demisia, amânată

Procurorul Mircea Negulescu, suspendat din magistratură. Decizia privind demisia, amânată

Procurorul Mircea Negulescu a activat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi la DNA Ploieşti, acesta demisionând în urmă cu o săptămână din magistratură ca urmare a unor înregistrări difuzate de postul România TV în care se presupune că acesta ar fi discutat cu soţia unui inculpat căreia îi dezvăluie date şi amănunte din dosare penale.

Magistraţii CSM au decis marţi să amâne discuţiile privind demisia, dispunând suspendarea lui Mircea Negulescu din magistatură.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici