Video Protest al organizaţiilor pentru drepturile femeilor în faţa MAI: "Poliţia este complice în afacerile de trafic de fiinţe umane"

Circa 100 de persoane participă duminică seara la un miting organizat în faţa ministerului de Interne, la iniţiativa organizaţiilor de apărare a drepturilor femeilor, protestatarii scandând "Poliţia Ucide".

755 afișări

"Politia ucide" sau "Politia este complice în afacerile cu trafic de fiinţe umane", strigă protestatarii.

"Am venit în această seară aici pentru că in România au loc nişte orori, suntem toţi în doliu. Este uluitor ce s-a intâmplat la Caracal, tot statul şi-a bătut joc de acele copile. Statul acesta este bolnav, şi trebuie făcut urgent ceva. Nu se poate să mai mergem cu aceste instituţii corupte şi incompetente", spune Rodica, 51 de ani.

"Aproape toate prietenele mele se simt în nesiguranţă pe străzi, multe dintre ele au fost înjurate, jignite unele abuzate de către bărbaţi pe străzile din Bucureşti sau în alte medii. Am venit să protestez împotriva acestor comportamente", a declarat un alt protestatar.

Protestele au loc ca urmare a a crimelor din Caracal, acolo unde două fete de 15 şi 18 ani au fost ucise, după ce au fost sechestrate şi violate.

Taguri:
caracal,
crima,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici