Video Raluca Prună, ministrul Justiţiei: Nu am luat în calcul cererea demisiei şefului ANP pentru că suntem în situaţie de criză - VIDEO

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat joi la sediul CSM că este nemulţumită de activitatea conducerii ANP însă nu a luat în calcul "o cerere de demisie pentru că suntem într-o situaţie de criză", referindu-se la protestele din închisorile din România.

627 afișări

"Nu am luat în calcul niciun fel de cerere de demisie pentru că suntem într-o situaţie de criză. Cum am spus şi ieri că măsurile legislative nu pot fi adoptate în situaţii de criză, la fel spun că şi măsurile administrative nu pot fi adoptate în situaţii de criză.Nu serveşte nimănui acum să avem o schimbare a conducerii ANP, ceea ce nu înseamnă că nu evaluez foarte serios performanţa managerială a conducerii ANP. Nu sunt mulţumită de activitatea conducerii ANP, am mai spus", a declarat ministrul Justiţiei la sediul CSM.

Precizările vin în contextul în care deţinuţii din mai multe penitenciare protestează faţă de condiţiile de detenţie, actiunile de acest fel extinzându-se pe parcursul ultimelor ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici