Video Reacţie dură la planul lui Streinu Cercel. Omul de afaceri Horaţiu Buzatu: E produsul unei minţi bolnave. Ar trebui să iasă cât mai repede la pensie

  • Omul de afaceri Horaţiu Buzatu spune că planul profesorului Streinu Cercel este ” produsul unei minţi bolnave”
  • Potrivit proiectului, după starea de urgenţă, persoanele peste 65 de ani ar trebui să stea izolate încă 12 săptămâni
5460 afișări

Omul de afaceri craiovean, Horaţiu Buzatu, susţine că planul lui Streinu Cercel prin care persoanele peste 65 de ani, care locuiesc împreună cu rudele mai tinere, să fie duse în carantină instituţionalizată, este “ produsul unei minţi bolnave”.

Horaţiu Buzatu, om de afaceri: “Persoanele foarte în etate…, cu repercursiuni greu de anticipat. Nu se poate face aşa ceva decât dacă pur şi simplu urăşti nişte oameni şi te prevalezi de starea de necesitate pentru a le face viaţa mai grea.”

Horaţiu Buzatu spune că restricţiile actuale sunt greu de suportat pentru persoanele în vârstă, iar o astfel de acţiune i-ar distruge pe cei pentru care familia şi camera lor înseamnă “viaţa lor”.

”Rămâne de neînţeles de ce peste aceste greutăţi vii cu încă un rând de greutăţi. Mi se pare inadmisibil. Cred că domnul Streinu Cercel ar trebui să iasă cât mai repede la pensie şi să dispară din spaţiul public.“

Intitulat “VACANŢA MARE”, planul propus de şeful de la “ Matei Balş” prevede o serie de măsuri pentru perioada de după starea de urgenţă.Pentru personele peste 65 de ani, proiectul prevede încă 3 luni de izolare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici