Video Replici dure şi jigniri în plenul Camerei între Cosette Chichirău şi Şerban Nicolae. Senator PSD: ”Eu am o poză în care faceţi sex anal”/ În faţa uneia care mă insultă, nu am să-mi cer niciodată scuze - VIDEO

Deputatul USR Cosette Chichirău şi senatorul PSD Şerban Nicolae au avut un schimb dur de replici în timpul dezbaterilor din plenul Camerei Deputaţilor a Statutului magistraţilor, Chichirău acuzându-l pe pesedist că fură, iar senatorul catalogând-o ”proastă” şi ”asistată social”. Senatorul PSD a declarat, ulterior, că nu-şi va cere scuze faţă de Cosette Chichirău pentru incidentul din plenul Camerei Deputaţilor, senatorul afirmând că nu are motive să-ţi ceară scuze ”uneia care mă insultă în mod repetat”.

44090 afișări

VEZI MAI JOS VIDEO CU SCHIMBUL DE REPLICI 

În timpul în care deputaţii USR au ocupat tribuna şi au prezentat amendamentele la Statutul magistraţilor folosindu-se de o portavoce, Cosette Chichirău a intrat în direct pe facebook prezentând imagini din plen, din preajma tribunei, concomitent comentând ce se întâmpla în plen.

”Iată autorii acestor amendamente, iată autorii acestui abuz, iată ce fac ei din justiţia României!”, spunea Chichirău în timp ce-i filma îndeaproape pe Florin Iordache şi Şerban Nicolae. Aflată în trecere pe lângă deputaţii USR, Doina Pană a comentat: ”Trădători de neam!”. Un alt deputat PSD, Cătălin Rădulescu a venit cu o foaie pe care scria ”Sorosiştii papagal” şi pe care a agitat-o prin faţa telefonului cu care filma Cosette Chichirău.

Ulterior, ţinta predilectă a filmării deputatului USR a fost senatorul Şerban Nicolae, afla la Cameră în calitate de coiniţiator al proiectului. Văzându-se filmat, senatorul a început să comenteze cu Ioan Munteanu, liderul deputaţilor PSD, aflat şi el în prima bancă: ”Asta n-are nicio meserie. O asistată social...”

”Iar penalii ne conduc...”, a ripostat Chichirău. ”Penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită”, a spus social-democratul.

Ulterior, dialogul dintre cei doi a continuat în acelaşi registru:

Ş. Nicolae: Nu vă mai rânjiţi fasolea la mine. Mai bine mai spălaţi-vă pe dinţi! Că aveţi mâncare între dinţi..

C. Chichirău: Ia să văd! Nu cred, mă spăl. Totul e ok. Mă insultă dl. Şerban Nicolae, insultă tot poporul român şi fură într-un grup organizat

ŞN: Eu nu am furat nimic, nu fiţi nesimţită! Faceţi o plângere penală. Căutaţi-vă un coleg alfabetizat şi faceţi o plângere penală pentru ce am furat! Nu mai râdeţi că e o privelişte dezolantă...

CC: Eu mi-am făcut doctoratul în finanţe, dumneavoastră sunteţi şofer la grupul infracţional organizat.

ŞN: Sunteţi atât de proastă, e incredibil ce spuneţi! Demonstraţi-mi că am fost şofer

CC: Avem poze

ŞN: Poze? Eu am o poză în care dvs faceţi sex anal. Acuma ce să facem...

Când Chichirău a spus că există poze în care Şerban Nicolae apare ca şofer al unor infractori, Şerban Nicolae a afirmat că şi el ar putea spune că are fotografii cu Cosette Chichirău în ipostaze intime.

”Nu e important cum am fost insultată eu. Important e ce se întâmplă cu justiţia din România. Avem de-a face cu un grup infracţional organizat şi orice deputat care votează acestă lege e în complicitate cu acest grup. Eu nu mă simt jignită. Domnul Şerban Nicolae nu mă poate jigni. Nu are capacităţile nici morale, nici intelectuale să mă jignească pe mine. Eu sunt aici să apăr legile României, să apăr poporul român, el poate să spună orice vrea, asta nu mă interesează pe mine personal”, a declarat Cosette Chichirău, după altercaţia verbală cu Şerban Nicolae.

Şerban Nicolae: În faţa uneia care mă insultă în mod repetat, nu am să-mi cer niciodată scuze

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat, la Antena 3, că nu-şi va cere scuze faţă de Cosette Chichirău pentru incidentul din plenul Camerei Deputaţilor, senatorul afirmând că nu are motive să-ţi ceară scuze ”uneia care mă insultă în mod repetat”.

Şerban Nicolae şi-a exprimat regretul pentru cuvintele adresate lui Cosette Chichirău, dar s-a apărat afirmând că a fost în prealabil insultat în mod repetat. ”Îmi pare rău că am răbufnit la un moment dat în faţa unui şir neîntrerupt de invective şi tot felul de mizerii aruncate. Nu a fost un dialog, nu a venit cineva la mine să-mi spună un punct de vedere. Nu, era o salbă de insulte şi de injurii”, s-a justificat social-democratul.

Într-o intervenţie în direct, Cosette Chichirău i-a pretins lui Nicolae scuze însă acesta a refuzat dialogul cu deputatul USR şi a spus că nu are de ce să-ţi ceară scuze lui Chichirău.

”Eu mi-am cerut scuze celor care m-au votat, celor de bună credinţă din această ţară. În faţa uneia care mă insultă în mod repetat, care mă acuză de diverse fapte penale, care se comportă în asemenea mod în Parlamentul României nu am să-mi cer scuze niciodată. Dacă eu reprezint nişte oameni şi sunt un hoţ care fură, înseamnă că toţi cei care m-au votat sunt nişte hoţi care fură. Or eu nu am cum să accept o insultă în numele celor care m-au votat”, a spus senatorul.

Nicolae, despre injuriile pe care i le-a adresat lui Chichirău: Cer scuze electoratului meu

Senatorul PSD Şerban Nicolae a precizat, miercuri, referitor la injuriile pe care i le-a adresat, în plen, deputatului USR Cosette Chichirăru, că prezintă scuză electoratului său, care nu l-a trimis în Parlament pentru a face astfel de lucruri.

„Nu e niciun fel de bucurie sau de satisfacţie. Probabil că electoratul care a trimis-o în Parlament pe doamna deputat a trimis-o exact pentru acest motiv, să ia 150 de milioane de lei pe lună, diurne, cazare, transport şi aşa mai departe, sume forfetare, ca să mă înjure pe mine. Am lăsat-o, a făcut-o de mai multe ori, din păcate pentru mine, şi îmi cer scuze pentru asta. La un moment dat am cedat şi am replicat pentru că nu am mai suportat insulta şi calomnia repetate. Faţă de electoratul meu îmi cer scuze, îmi pare rău faţă de oamenii de bună credinţă că nu pentru asta m-au trimis pe mine în Parlament, sper să nu se mai repete”, a spus Şerban Nicolae.

Nicolae a făcut această declaraţie pe holul Camerei Deputaţilor, moment în care a venit spre el deputatul USR Cosette Chichirău.

„Puteţi să vă cereţi scuze personal, sunt chiar aici. Uitaţi-vă la mine”, i s-a adresat Chichirău.

„Nu am de gând să escaladez această discuţie şi nici nu mă interesează”, a răspuns Şerban Nicolae, care a evitat să facă alte declaraţii şi s-a retras în sala de plen.

Chichirău, despre injuriile aduse de Nicolae: Ajungem la tribunal, e o formă de hărţuire

Deputatul USR Cosette Chichirău a precizat, miercuri, că injuriile pe care i le-a adus senatorul PSD Şerban Nicolae reprezintă o formă de hărţuire şi intimidare la adresa sa, ea menţionând că cel mai probabil se va ajunge la tribunal în această cauză.

„Aş vrea să-l văd să se uite la mine, în faţa publicului, şi să-şi ceară scuze. Dacă nu, vom ajunge în instanţă. Acest limbaj nu este admisibil. Este o formă de hărţuire şi de intimidare la adresa mea. Această formă de hărţuire şi intimidare nu funcţionează. Faptul că sunt femeie e aproape secundar, eu cred că el s-ar purta aşa cu oricine. Cel mai probabil vom ajunge la tribunal”, a spus Chichirău.

Ea a făcut aceste declaraţii după ce i-a cerut personal lui Şerban Nicolae să-i prezinte scuze în faţa camerelor de filmat.

„Trebuia să se uite la mine şi să-mi spună că-şi cere scuze. Dar, după cum vedeţi, el iese ca să facă spectacol la camere, dar nu are capacitatea să-şi ceară scuze uitându-se în ochii mei”, a adăugat Chichirău.

REDĂM MAI JOS DIALOGUL INTEGRAL DINTRE SENATORUL PSD ŞERBAN NICOLAE ŞI DEPUTATA USR COSETTE CHICHIRĂU:

Şerban Nicolae: E o Chichirău asta, asta n-are nicio meserie...

Cosette Chichirău: Hoţii sunt în fruntea Parlamentului.

Şerban Nicolae: ... o asistată social. Doamnă, penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită.

Cosette Chichirău: Da? Serios?

Şerban Nicolae: Absolut.

Cosette Chichirău:  Hai mai spuneţi. Spuneţi-mi, ce lege votăm aici? Care sunt prevederile cele mai importante şi de ce sunteţi aici, că sunteţi senator. În ce calitate?

Şerban Nicolae: Dumneavoastră ce sunteţi?

Cosette Chichirău: Eu sunt Cosette Chichirău, deputat USR de Iaşi, sunt aici ca să apăr justiţia.

Şerban Nicolae: Nu s-ar spune. Vă luaţi leafa astăzi? Nu, că îşi ia leafa azi, e bună leafa aia mărită de guvernul PSD. E bună indemnizaţia aia, sunt bune toate drepturile? Nu vă e ruşine să încasaţi bani nemunciţi? Nu vă e ruşine să fiţi o asistată social?

Cosette Chichirău: Cum adică nemunciţi? Ia uitaţi-vă cât am muncit, cele 700 de amendamente...

Şerban Nicolae: Ce 700? Care amendamente? Ia spuneţi dumneavoastră, care sunt alea 700 de amendamente. L-aţi semnat pe vreunul? L-aţi citit pe vreunul?

Cosette Chichirău: Bineînţeles.

Şerban Nicolae: Nu mai minţiţi, doamnă, că am fost la Comisie. Nu. Nu vă hliziţi fasolea aia inutilă la mine. Mai bine spălaţi-vă pe dinţi, pe cuvânt. Aveţi mâncare între dinţi. Mâncarea aia de deputat, aşa e.

Cosette Chichirău: Ia să vedem, domnul zice că am mâncare între dinţi. Nu cred, eu mă spăl pe dinţi, totul e OK, mă insultă, dar nu e o problemă, pentru că domnul Şerban Nicolae insultă tot poporul român şi fură, împreună cu grupul lui infracţional organizat.

Şerban Nicolae: Eu n-am furat nimic, doamnă, nu fiţi nesimţită. De ce nu faceţi o plângere penală? Ia scrieţi o plângere penală. Uite, căutaţi-vă un coleg alfabetizat şi faceţi o plângere penală.

Cosette Chichirău: Hai spuneţi!

Şerban Nicolae: Da. De ce nu căutaţi un coleg alfabetizat care să vă scrie o plângere penală la adresa mea pentru ce am furat eu. Vă rog frumos, nu mai râdeţi, că e o imagine dezolantă.

Cosette Chichirău: Cine râde?

Şerban Nicolae: Da, de ce nu faceţi asta? Căutaţi un coleg care a terminat clasa a doua care să vă scrie o plângere penală la adresa mea, dacă eu am furat. Şi dacă n-am furat...

Cosette Chichirău: Dumneavoastră sunteţi un şofer...

Şerban Nicolae: Nu, n-am fost niciodată şofer. Nu, nu v-aţi făcut nimica doamnă...

Cosette Chichirău: Sunteţi şofer la grupul infracţional organizat.

Şerban Nicolae: Dumneavoastră sunteţi atât de proastă, încât e incredibil ce spuneţi. Ia demonstraţi-mi că am fost şofer, hai demonstraţi-mi! Ia căutaţi!

Cosette Chichirău: Avem poze.

Şerban Nicolae: Poze? CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceţi sex anal, acuma ce să facem?

Cosette Chichirău: Dumneavoastră aveţi CV? Care sunt calificările dumneavoastră?

Şerban Nicolae: Ia uitaţi-vă, ştiţi să citiţi?

Cosette Chichirău: Ce anume? Că furaţi România bucată cu bucată? Eu nu înţeleg ce căutaţi aici. De fapt, ştiu. Dacă vă prinde legea, scăpaţi de puşcărie! Asta căutaţi aici! E grav, destul de grav! 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici