REVELION 2012 în Piaţa Revoluţiei: Peste 30.000 de oameni au petrecut alături de LaLa Band, Loredana, Smiley, la "Live Revolution" - GALERIE FOTO

Peste 30.000 de persoane au petrecut alături de LaLa Band, Smiley, Ştefan Stan, Dragoş Chircu, Voltaj şi Loredana, la concertul de Revelion organizat în Piaţa Revoluţiei de ProFM şi ProTV.

5176 afișări
Imaginea articolului REVELION 2012 în Piaţa Revoluţiei: Peste 30.000 de oameni au petrecut alături de LaLa Band, Loredana, Smiley, la "Live Revolution" - GALERIE FOTO

REVELION 2012 în Piaţa Revoluţiei (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Ca în fiecare an, ProFM si ProTV au respectat tradiţia şi au oferit publicului un superconcert, "Live Revolution", prezentat de Dj-ii ProFM George Vintilă, Marius Onuc şi Mădălina Vintilă. VEZI AICI GALERIA FOTO

După un minunat foc de artificii, surpriza anului 2012 le-a adus celor din Piata Revoluţiei şi un artist străin, nimeni altul decât Uwe Bossert, chitaristul şi producătorul trupei Reamonn. El este de asemenea şi compozitorul piesei "Tonight", pe care Loredana a cântat-o pe scena "Live Revolution" în duet cu Dragoş Chircu şi acompaniată la chitară chiar de Uwe.

"De fiecare dată când am cântat cu Loredana a fost o experienţă senzaţională pentru că îţi dă atâta încredere cind te afli alături de ea pe scenă", a declarat Dragoş Chircu, pe care telespectatorii l-au urmărit la "Vocea României". "A fost o onoare deosebită să cânt alături de ea şi de Uwe Bossert chiar piesa Tonight", a adăugat el.

La rândul ei, Loredana, care de fiecare dată începe noul an pe scena din Piaţa Revoluţiei, a declarat: "Este o experienţă incredibilă, pe care o aştept an de an. Este deja o tradiţie, de zece ani dau startul anului noului din acest loc, unde tinerii au murit şi s-au sacrificat ca noi să fim liberi".

Şi solistul trupei Voltaj a respectat această tradiţie şi şi-a încântat fanii în noaptea de Revelion.

"Ca de obicei, în Piaţa Revoluţiei, aproape de miezul noptii este arhiplin, lumea e exuberantă şi atmosfera e unică", a declarat Călin Goia, care este prezent şi el la "Live Revolution" tot de zece ani.

Însă DJ-ul ProFM, George Vintilă, este cu siguranţă unul dintre veterani, el dând startul distracţiei de Revelion de 15 ani. "Ca de obicei, aşa cum ne-am obişnuit publicul, a fost un spectacol de calitate, iar cei care au urcat pe scenă demonstrează că sunt cu adevărat vocile României, într-un super show în care s-a cântat live", remarcă George Vintilă.

Dacă pentru unii Live Revolution este tradiţie, pentru alţii este premierăa. CRBL, căruia anul care s-a încheiat i-a adus şi postura de DJ la ProFM, a fost foarte încântat să fie pentru prima dată în cariera solo alături de ascultătorii săi.

"M-am bucurat foarte tare că am putut să transmit energia din fiecare seară de la ProFM şi miilor de oameni prezenţi în Piaţă. Cred că printre ei mi-am văzut şi prietenii imaginari, cum îmi place să le spun celor care mă ascultă seară de seară la ProFM şi pe care doar îi aud sau mi-i închipui", a afirmat CRBL.

(Material de Departamentul Life, life@mediafax.ro)


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici