Video Şeful Garnizoanei Ploieşti, către militarii care au participat la retragerea cu torţe: Cântaţi mai tare, mai din suflet! Să vă fie ruşine!

Militarii care au participat la retragerea cu torţe organizată, sâmbăta seara, în centrul Ploieştiului, au fost certaţi la microfon de şeful Garnizoanei Ploieşti. Acesta le-a spus angajaţilor MAPN şi jandarmilor “Cântaţi, cântaţi, cântaţi! Mai tare, mai tare, mai tare din suflet! Să vă fie ruine!”.

12410 afișări

Înainte de aprinderea luminilor de sărbători, mii de persoane s-au strâns în centrul Ploieştiului să asiste la retragerea cu torţe organizată de militari.

Soldaţii şi jandarmii s-au retras cu făclii în mâini, în timp ce ar fi trebuit să cânte “Treceţi batalioane române Carpaţii”.

Doar soldaţii din primele rânduri au cântat, motiv pentru care şeful Garnizoanei Ploieşti a strigat la microfon: “Cântaţi, cântaţi, cântaţi! Mai tare, mai tare, mai tare din suflet! Să vă fie ruşine!” şi “Mai cu viaţă, mai cu viaţă domnilor!”.

Aproximativ 10.000 de persoane au fost prezente în centrul Ploieştiului la aprinderea luminiţelor de sărbători.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici