Video Şofer de autobuz, bătut CRUNT de un poliţist în Braşov/ Inspectoratul Judeţean de Poliţie a deschis o anchetă internă | VIDEO

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Braşov a deschis o anchetă internă, după ce un poliţist s-a bătut cu un şofer de autobuz şi cu un alt bărbat, în incinta RAT Braşov, în urma unui scandal în trafic.

9269 afișări

Potrivit Poliţiei Braşov, poliţistul cercetat are 43 de ani şi se afla în timpul liber.

„Pe raza municipiului Braşov a avut loc o altercaţie in trafic între un bărbat care conducea un autoturism şi un şofer de autobuz, urmată de agresiune fizică în incinta unei autobaze între cei doi conducători auto şi un alt angajat al societăţii de transport. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care conducea autoturismul este agent de poliţie în cadrul IPJ Braşov şi se afla în timpul său liber”, a transmis IPJ Braşov.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, dosarul fiind cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

De asemenea, la nivelul IPJ Braşov s-au declanşat verificări prin structura specializată de control intern.

Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum un bărbat opreşte maşina şi este întâmpinat de altul, pe care îl loveşte. Victima cade şi în jurul ei se adună mai multe persoane, în timp ce primul bărbat, care a venit cu maşina, intră în clădire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici