Video Străzile din Bucureşti sunt iar pline de maşini. Joi a fost cea mai aglomerată zi din ultimele două luni

6427 afișări

Intersecţii pline de maşini, trotuare cu râuri de oameni dau impresia că trăim vremuri normale. O capitală bursc trezită la viaţă, în plină stare de urgenţă cu restricţii de circulaţie, te uimeşte acum.

Poliţist: Nu mă aşteptam ca numarul lor să fie atât de mare, dar să speram că se mai relaxează.

Cu o săptămână înaintea de ridicarea stării de urgenţă, bucureştenii au luat-o înaintea decretului de la Cotroceni.

Ioana Guruţă - corespondent Mediafax: Românii s-au săturat să stea în case. Traficul din Bucureşti începe să arate exact ca înainte de intrarea în starea de urgenţă. Un număr impresionant de oameni a ieşit astăzi pe străzi.’’

Bucureştenii au părut că uită nu doar de restricţii, ci şi de recomandările medicilor. Măştile erau purtate...din doi în doi. Iar explicaţiile pentru furnicarul de pe trotuar se găseau la orice pas.

„A trebuit să aduc un copil până la mama ei şi trebuie să o ajut” e motivul invocat de o femeie. „Trebuie să avem grijă şi să fim cât mai precauţi, nu cum sunt eu acuma”, spune un alt trecător.

Chiar dacă ameninţarea amenzilor de pînă la 20 de mii de lei nu mai există, pentru că au fost declarate ilegale de Curtea Constituţională, medicii spun că ar trebui să ne ţină în casă...temutul virus, care a ucis aproape 900 de oameni la noi în ţară.

Dr Adrian Marinescu, medic primar de boli infectioase la Institutul Matei Bals: Cu siguranţă nu a dispărut, infecţia cu Sars- Cov -2 va continua mult timp de acum încolo

Poliţiştii anunţă că vor da în continuare amenzi chiar dacă majorarea lor a fost declarată neconstituţională de judecători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici