Video Testarea COVID-19, la o aprobare distanţă. Spitalul de copii Victor Gomoiu va fi dotat cu un aparat Real Time PCR

  • Spitalul Victor Gomoiu va fi dotat cu un aparat Real Time PCR pentru testarea copiilor pentru CoVID-19
  • Gabriela Firea spune că mai trebuie votul Consiliului General al Municipiului Bucureşti
  • Primarul general spune că rezultatele testării copiilor vor veni foarte repede, iar îngrijorarea părinţilor va fi scurtată
667 afișări

Spitalul de copii Victor Gomoiu din Capitală va fi dotat în scurt timp cu un apparat Real Time PCR pentru testarea micuţilor pentru noul tip de coronavirus. Edilul general al Capitalei spune, însă, că achiziţionarea acestui aparat trebuie să mai primească o încuviinţare.

„Cumpărăm în foarte scurt timp – am realizat împreună încă de vineri proiectul. ASSMB l-a predat deja Primăriei Capitalei, iar joi avem şedinţa de CGMB şi sunt convinsă că doamnele şi domnii consilieri generali nu au cum să nu voteze un astfel de proiect.”

Gabriela Firea a prezentat şi motivele dotării spitalului de copii Victor Gomoiu cu un astfel de aparat.

„Medicii vor putea afla foarte rapid dacă un copil care vine în Urgenţă cu anumite simptome este sau nu infectat, poate fi tratat cu tratementul pentru CoVID 19 sau un alt tratament funcţie de afecţiunea pe care o are.”

Şi Spitalul de Urgenţă pentru copii Sf Ioan din Galaţi va fi dotat cu un aparat real time PCR pentru detectarea Covid 19. Investiţia Primăriei Galaţi ajunge la aproximativ 150.000 de lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici