Traficul pe linia de tramvai 41, blocat din cauza unei defecţiuni la reţeaua de electricitate

Tramvaiele care circulă pe linia 41 au fost blocate, marţi, timp de aproape 20 de minute, din cauza unei avarii a reţelei de electricitate, mai mulţi călători fiind nevoiţi să îşi continue pe jos drumul, sau să aştepte alte mijloace de transport în comun.

352 afișări
Imaginea articolului Traficul pe linia de tramvai 41, blocat din cauza unei defecţiuni la reţeaua de electricitate

Traficul pe linia de tramvai 41, blocat din cauza unei defecţiuni la reţeaua de electricitate (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

Defecţiunea la reţeaua de alimentare cu energie electrică a liniei de tramvai a survenit în jurul orei 10:00, precizează reprezentanţi ai Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB). Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost blocată timp de aproape 20 de minute, explică aceştia, până când angajaţii RATB au reuşit remedierea defecţiunii.

Defecţiunea s-a produs din cauza unui incendiu la cutia de distribuţie în instalaţiile RATB.

Mai mulţi călători au fost nevoiţi să aştepte alte mijloace de transport în comun, sau să îşi continue drumul pe jos.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici