Tulcea: Persoană dispărută în Dunăre, căutată de peste 10 ore de poliţişti şi pompieri

Un bărbat este căutat de poliţişti şi pompieri, de peste 10 ore, după ce barca în care se afla pe Dunăre, împreună cu un prieten, s-a răsturnat şi apoi s-a scufundat, miercuri seara, în apropiere de Tulcea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

263 afișări
Imaginea articolului Tulcea: Persoană dispărută în Dunăre, căutată de peste 10 ore de poliţişti şi pompieri

Tulcea: Persoană dispărută în Dunăre, căutată de peste 10 ore de poliţişti şi pompieri (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Delta” al judeţului Tulcea, un apel la 112 a anunţat, miercuri seară, în jurul orei 23.00, dispariţia unei persoane în apele Dunării, în apropiere de municipiul Tulcea, în zona în care fluviul se desparte în braţele Sulina şi Sfântul Gheorghe.

Doi bărbaţi care ieşiseră cu o ambarcaţiune pe Dunăre s-au răsturnat, iar apoi barca s-a scufundat. Numai una dintre persoanele aflate în ambarcaţiune a reuşit să ajungă la mal şi să se salveze, celălalt bărbat fiind dat dispărut.

La faţa locului a ajuns un echipaj de căutare şi salvare de la ISU Tulcea, dar şi un echipaj terestru de la Garda de Coastă, căutările în zonă făcându-se şi cu camerele de termoviziune. Acţiunea a fost oprită în jurul orei 23.00, dar a fost reluată în cursul acestei dimineţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici