Video Un bărbat a dispărut în mare, în Eforie Nord, un altul a fost salvat şi preluat de SMURD

Un bărbat a dispărut în mare, joi, în Eforie Nord, iar ISU Dobrogea a început operaţiunea de căutare. O altă persoană a fost salvată din mare şi preluată de şenilata SMURD de pe o plajă din aceeaşi staţiune.

2442 afișări

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Constanţa au anunţat că o persoană a dispărut în larg la Eforie Nord, iar scafandrii nu pot interveni din cauza curenţilor prea puternici.

ISU Dobrogea a început operaţiune de căutare.

"Intervenţia este în dinamică, este o persoană aflată în larg, se intervine cu o ambarcaţiune, se încearcă pe cât posibil să se ajungă la persoană respectivă, valurile şi curenţii sunt foarte puternici. Intervenţia are loc în Eforie Nord", a declarat pentru MEDIAFAX Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa.

Surse locale spun că este vorba despre un bărbat care a fost văzut de turişti intrând în mare.

Tot joi, un bărbat de 43 de ani a fost salvat din mare şi preluat de şenilata SMURD de pe o plajă din Eforie Nord.

De la începutul sezonului estival, 28 de persoane au dispărut în mare, dintre care şase au murit înecate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici