Video Un cetăţean italian a fost prins conducând pe autostrada Bucureşti-Piteşti cu 201 kilometri la oră - VIDEO

Un cetăţean italian a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins de poliţişti, marţi după-amiază, conducând cu 201 kilometri la oră pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

1567 afișări

Maşina condusă de cetăţeanul italian a fost surprinsă, în jurul orei 13.45, de aparatul radar pe autostrada A1, pe sensul spre Piteşti, în zona kilometrului 86 viteza cu care conducea acesta fiind 201 kilometri la oră, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 630 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici