Video Un copil lovit de tren la Năvodari a scăpat cu viaţă - VIDEO

Un băiat în vârstă de zece ani a fost lovit de un tren, vineri la prânz, în apropierea oraşului Năvodari, copilul scăpând cu viaţă, în urma accidentului alegându-se doar cu o fractură deschisă de gambă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

778 afișări

Potrivit poliţiştilor din cadrul Postului TF Năvodari, incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00, copilul fiind acroşat de un tren de marfă.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care i-a acordat primul ajutor, după care minorul a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

"Copilul, în vârstă de zece ani, are fractură de gambă deschisă. Este conştient şi cooperant”, au precizat cadrele medicale de la SAJ Constanţa.

Poliţiştii fac, în prezent, cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici