Video Un dispensar, un post de Poliţie şi cel puţin zece gospodării din Argeş, afectate de inundaţii

Pompierii din Argeş intervin, miercuri, pentru a scoate apa din curtea postului de poliţie şi a dispensarului din Stâlpeni, dar şi din cel puţin zece gospodării, afectate de inundaţii în urma ploilor care au căzut în ultimele 24 de ore. Afectate de ploi sunt şi un dispensar şi un post de poliţie.

874 afișări

Patru localităţi din judeţul Argeş au fost afectate de inundaţii în ultimele 24 de ore, apa intrând în curţile a cel puţin zece familii din Mihăeşti, Godeni, Stâlpeni şi Budeasa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Mădălina Epure, la Stâlpeni a fost inundată şi curtea dispensarului din localitate, dar şi curtea postului de Poliţie.

Tot miercuri dimineaţă drumul judeţean care leagă cartierul piteştean Trivale de comuna Băbana a fost blocat de un copac doborât de vânt. Reprezentanţii de la Drumuri Judeţene intervin la ora transmiterii acestei ştiri pentru eliberarea drumului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici