Video Un incendiu forestier a izbucnit în Masivul Făgăraş, pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi

Un incendiu de fond forestier a izbucnit marţi în Masivul Făgăraş, în zona Valea Viştea Mare. Pompierii se luptă cu mai multe focare pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi.

455 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, pentru stingerea flăcărilor pompierii intervin cu pompe de stropit cu acumulator de aproximativ 20 de litri.

”Se deplasează Secţia Victoria, Detaşamentul Făgăraş şi secţia Predeal cu 22 de cadre”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Incendiul de fond forestier se manifestă la o altitudine de aproximativ 1.500 de metri, în Masivul Făgăraş, în zona Valea Viştea Mare.

Pompierii se luptă cu mai multe focare pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi.

Ciprian Sfreja a spus că incendiul a fost anunţat de un pădurar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici