Video Un incendiu puternic a izbucnit la o fabrică de mezeluri din Buftea: 16 autospeciale intervin la faţa locului/ Incidentul, anunţat prin Ro-Alert: Oamenii să închidă geamurile | FOTO, VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit la o fabrică de mezeluri din Buftea, pe o suprafaţă de 700 mp, la faţa locului intervenind 16 autospeciale, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti Ilfov. Echipele de intervenţie anunţă că nu sunt victime.

4350 afișări

Potrivit sursei citate, pompierii intervin cu 16 autospeciale cu apă şi spumă, trei autoscări şi trei ambulanţe SMURD. Incendiul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 la ora 7.45.

„Va fi ancheta. Se pare că este un scurtcircuit de la o friteuza. Nu e o hală de mezeluri, este o hala de ready meal. Nu am văzut decât acoperişul, dar nu e dărâmată. Nu pot intra încă acolo, este fum . Totul este asigurat. Nu a păţit nimeni nimic", a declarat Sorin Minea, patronul halei Angst, care a luat foc duminică dimineaţa.

Incendiul are loc la o distanţă de 200 m de DN1A, iar Poliţia intervine pentru a dirija circulaţia, transmit reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

Incidentul, anunţat prin Ro-Alert: Oamenii să închidă geamurile

Incendiul de la fabrica de mezeluri din Buftea a fost anunţat, duminică dimineaţa, şi prin sistemul Ro-Alert, oamenii din zonă primind mesaje să rămână în case pentru că sunt degajări de fum.

„Incendiu hala producţie în oraşul Buftea - Ilfov cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecţiei, populaţiei din zonă i se recomandă să rămână în incinte, să închidă geamurile şi să nu se expună la fum. Respectaţi recomandările pompierilor! DSU - IGSU”, a anunţat sistemul Ro-Alert, duminică dimineaţa, pentru locuitorii din Buftea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici