Video Un muncitor a murit în Piteşti, după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri

Un muncitor din Dâmboviţa, care lucra ca dulgher la construcţia unui bloc de locuinţe din Piteşti, a murit, miercuri, după ce a căzut de pe o macara, de la o înălţime de peste 15 metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

382 afișări

Vasile Marius, în vârstă de 24 de ani, venise în urmă cu trei luni din Dâmboviţa, împreună cu tatăl şi fratele său, să muncească la construcţia unui bloc din Piteşti.

Deşi lucra ca dulgher, nu ca macaragiu, tânărul s-a urcat, miercuri, pentru prima dată, pe macara, să lege câteva cabluri.

Martorii spun că el s-a dezechilibrat şi a căzut pe ciment, de la o înălţime de peste 15 metri.

Un echipaj de terapie intensivă mobilă a ajuns la faţa accidentului, dar medicii nu au avut cum să-i mai salveze viaţa muncitorului.

"Am fost solicitaţi la un pacient căzut de la înălţime. Din păcate, când am ajuns noi, nu am putut decât să constatăm decesul. Căderea a fost de la înălţime mare, de la peste 15 metri. Avea traumatism cranio-cerebral sever", a declarat Marius Pascu, medic pe echipajul de terapie intensivă mobilă.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş au deschis o anchetă pentru a stabili dacă bărbatul lucra în baza unui contract legal.

Şi poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care a avut loc accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici