Video Un pastor din Galaţi a fost sancţionat de jandarmi pentru organizarea unei procesiuni religioase

În urma unei sesizări, sâmbătă, în jurul orei 12:30, un echipaj de jandarmerie a fost direcţionat de către Dispeceratul Secţiei 3 poliţie Galaţi în zona Plaja Dunărea, unde era reclamat că mai multe persoane s-au adunat pe malul Dunării.

886 afișări

La faţa locului, jandarmii au identificat un grup de aproximativ 50 de persoane care participau la o procesiune religioasă de botez, în apa Dunării.

Activitatea a fost întreruptă, iar organizatorul, un pastor din Brăila, a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în cuantum de 3.000 lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici