Video Un tânăr a fost electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon cisternă din Gara Braşov | VIDEO

Un tânăr în vârstă de 19 ani, care s-a urcat pe un vagon cisternă din Gara Braşov, este în stare gravă, după ce s-a electrocutat. Circulaţia feroviară este blocată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

644 afișări

Potrivit Poliţiei Braşov, tânărul era împreună cu un frate mai mare, care a fugit înainte şi s-a urcat pe vagon cisternă staţionat în Gara Braşov.

„Victima are 19 ani şi este din municipiul Braşov. Se pare că ar fi încercat să traverseze calea ferată împreună cu un frate mai mare, când a fugit înainte şi s-a urcat pe vagon cisternă”, arată Poliţia Braşov.

Potrivit sursei citate, victima primeşte îngrijiri medicale la locul accidentului, având arsuri.

Toate trenurile care trec prin Gara Braşov sunt momentan staţionate pentru efectuarea cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici