solidaritate  Video Un tătic a donat 10 mii de viziere medicilor ce au grijă de bebeluşul său

  • Claudiu a donat 10 mii de viziere cadrelor medicale, dar şi jandarmilor
  • Vizierele sunt confecţionate de şase firme din Craiova, convinse de Claudiu să ajute medicii
  • Claudiu a devenit erou pentru medici, după ce bebeluşul lui s-a îmbolnăvit
2389 afișări
Când copilul tău abia venit pe lume are nevoie de ajutorul medicilor, înţelegi practic cât de important este rolul lor în viaţa ta. Asta l-a motivat pe un proaspăt tătic din Craiova să devină şi el erou pentru cadrele medicale. După ce bebeluşul lui a fost internat din cauza unei boli grave, Claudiu a început să facă viziere de protecţie pentru salvatorii care se luptă cu noul virus. 
 
Claudiu Vava- producător viziere: Comandând la o firmă din Craiova un număr de destul de mare de viziere, cu plata în avans, constatând că dânşii nu pot să ne onoreze comanda, am luat decizia să confecţionăm noi aceste viziere.
 
10 mii de viziere au fost confecţionate, până acum, pe banii lui Claudiu, şi donate medicilor, dar şi oamenilor simpli. 80 de astfel de echipamente de protecţie au ajuns şi la jandarmii din Craiova. 
 
 Fiind făcută dintr-un material rezistent la şocuri. E acelaşi material folosit în componenţa scuturilor de protecţie
 
Col. Cosmin Mirea - comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova: Vă spun sincer că până în acest moment nu reuşisem să achiziţionăm astfel de materiale de protecţie(…) Mă emoţionează acest gest, în primul rând că e un gest de donaţie, în al doilea rând pentru că le-a şi confecţionat într-o modalitate aparte.
 
Pentru a confecţiona vizierele, Claudiu a convins patronii a şase firme să-l ajute. Astfel,18 oameni au de lucru în acest moment.Între timp bebeluşul lui e internat într-un spital din Capitală unde medicii încearcă să-l vindece.  
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici