Video Un TIR şi-a pierdut încărcătura în Braşov: Zeci de lăzi de bere, împrăştiate pe DN 1A | FOTO, VIDEO

Zeci de lăzi de bere sunt împrăştiate pe DN 1A, în Braşov, la intrare pe centura din Săcele, după ce un TIR şi-a pierdut încărcătura, într-o curbă.

4302 afișări

Lăzile au căzut dintr-un TIR, după ce şoferul acestuia nu a asigurat marfa, iar într-o curbă, a pierdut-o pe stradă.

Sticlele s-au făcut ţăndări, iar locul a trebuit spălat de pompieri.

„Un autocamion care circula pe DN 1A, la intersecţia cu DJ 103B, într-o curbă uşoară la dreapta, întrucât nu şi-a asigurat marfa pe care o transporta, aceasta a căzut pe carosabil. Şoferul nu a consumat alcool, dar va fi sancţionat contravenţional. La acest moment se circulă doar pe sensul Cheia - Braşov”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

TIR-ul era încărcat cu sticle pline cu bere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici