Video Un urs speriat s-a plimbat prin Braşov, după ce pădurarii au încercat să gonească animalele în pădure

Un urs a fost filmat de o braşovencă din cartierul Răcădău, în timp ce animalul, care părea speriat, a ajuns în zona pietonală, după acţiunile pădurarilor, care încearcă, de marţi, să îndepărteze mistreţii şi urşii din zonele locuite din oraş, transmite corespondentul Mediafax.

607 afișări

Pădurarii din judeţul Braşov au început de marţi o goană a urşilor şi mistreţilor, care au plecat din păduri către zonele locuite. Chiar dacă aceştia încearcă să împingă vânatul, un urs care se plimba nestingherit pe pietonalul din Răcădău, a fost observat de localnici, iar o braşoveancă a reuşit să îl filmeze.

Animalul se plimba, în timpul nopţii de marţi spre miercuri pe stradă, puţin derutat şi speriat.

Reprezentanţii Regiei Pădurilor Kronstadt au declarat, miercuri, pentru corespondentul Mediafax, că au fost organizate goane în apropierea a două cartiere braşovene, respectiv Răcădău şi Noua, din zona Răcădău fiind îndepărtaţi către pădure trei urşi.

Goanele au continuat miercuri şi vor continua şi săptămâna viitoare, ţinând cont că în ultima vreme s-au înmulţit sesizările cu privire la pătrunderea unor animale sălbatice în zonele locuite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici