Video Unele saloane de înfrumuseţare au deja liste cu clienţi în aşteptare. Din 15 mai îşi redeschid uşile

  • Din 15 mai salonaele de beauty vor deschide uşile pentru clienţi
  • Atât angajaţii, cât şi clienţii vor purta echipamente de protecţie
  • Preţurile serviciilor nu se vor modifica, spun unii patroni de saloane
543 afișări
Saloanele de înfrumuseţare se redeschid după aproape două luni, iar oamenii sunt nerăbdători. Atât angajaţii, cât şi clienţii vor purta echipamente de protecţie.
 
Florentina Copilet, manichiuristă: Au început mesajele şi telefoanele de la clienţi. Sunt nerăbdători să aibă o programare pentru a fi siguri că vor prinde un loc. 
 
Saloanele de înfrumuseţare au fost printre cele mai afectate business-uri din cauza stării de urgenţă, pentru că au fost închise de autorităţi. Pierderile au ajuns la câteva zeci de mii de euro pe lună pentru un salon cu 30 de angajaţi. Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat ca saloanele de beauty, clinicile stomatologice şi muzeele îşi vor relua activitatea de pe 15 mai. 
 
 
Angelina Cozma, manager, salon de înfrumuseţare: Suntem deja pregătiţi. Telefonul nostru a început să sune încontinuu, aşa că în câteva ore toate locurile pentru trei săptămâni au fost ocupate. Preţurile în cadrul companiei noastre nu se vor modifica.
 
Românii lasă anual circa 1 miliard de lei în cele 9.000 de saloane cosmetice care existau în 2018 de pe piaţa locală, conform datelor Ziarului Financiar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici