Video Universitatea de Medicină Veterinară din Bucureşti donează tablete elevilor de la sate. Abonamentele la internet vor fi asigurate timp de doi ani

  • Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti donează 600 de tablete elevilor de la sate
  • Proiectul este derulat de USAMVB, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării
  • Abonamentele de internet sunt asigurate elevilor timp de doi ani tot de USAMVB
295 afișări

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti susţine învăţământul online din mediul rural. Şase sute de tablete vor ajunge săptămâna viitoare la elevii din sate.

„Prima fază se va derula chiar în zilele următoare, la începutul săptămânii viitoare, în care vom achiziţiona, cu resursele financiare ale universităţii, un număr de 600 de tablete, într-o primă etapă, care vor fi puse la dispoziţia elevilor din şcolile din mediul rural, acolo unde învăţarea online înregistrează dificultăţi. Abonamentul de internet, pentru că vor avea full acces internet, va fi, de asemenea, plătit de USAMV Bucureşti pe o perioadă de 2 ani de zile, deci mult mai mult decât este necesar pregătirii pentru Bacalaureat”, a spus Sorin Mihai Cîmpeanu, rectorul USAMVB.

„Este un proiect pe care USAMV Bucureşti îl derulează în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Tocmai ce am agreat acest lucru cu doamna ministru al Educaţiei, Monica Anisie”, a adăugat acesta. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici