Video Valeriu Şuhan, la „Marius Tucă Show”: Am identificat o femeie care a fost ameninţată cu moartea de Gheorghe Dincă

Valeriu Şuhan, fost ofiţer de poliţie judiciară, care se află la locul crimei de la Caracal, a declarat la „Marius Tucă Show”, că a identificat un martor, o femeie, care a fost ameninţată cu moartea,, cu un topor, de Gheorghe Dincă.

2627 afișări

„În contextul dat, pot spune că Poliţia nu şi-a făcut în mod deplin datoria, pentru că nu a stăpânit situaţia operativă din Caracal. Aici vorbim de cunoaşterea comunităţii, câte infracţiuni s-au comis, de către cine s-au comis infracţiunile (...) Dacă Poliţia şi-ar fi făcut datoria, în ceea ce priveşte situaţia operativă, ar fi aflat că Dincă este un tip cu un comportament deviant, agresiv, un tip cu probleme de comportament, pentru că un om care trăieşte într-o astfel de mizerie, are serioase probleme psihice”, a precizat Valeriu Şuhan, în direct la „Marius Tucă Show”.

Fostul ofiţer de poliţie judiciară a precizat că a indentificat o femeie care a fost ameninţată cu moartea de către Gheorghe Dincă.

„Am identificat un martor, o doamnă care a fost ameninţată cu moartea, cu toporul, de către Dincă, pentru că se plimba cu câinele prin faţa curţii lui. (...) Instituţiile statului par să funcţioneze independente una faţă de cealaltă, poate dintr-un orgoliu prostesc. Insituţiile par că nu au legătură una cu cealaltă”, precizează Valeriu Şuhan.

Potrivit sursei citate, Polţia din Caracal ar fi trebuit să-l supravegheze pe Dincă, mai ales că era cunoscut cu probleme psihice.

„Un om cu un astfel de comportament, dublat cu testarea sa medicală, era obligatoriu să fie în atenţia Poliţiei şi să fie controlat în fiecare zi. Cred că este vorba de mai multe victime, am mai spus asta, mi-e teamă că lucrurile nu se opresc aici”, a mai explicat fostul ofiţer de poliţie judiciară.

Taguri:
crimă,
caacal,
dincă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici