Video Valeriu Zgonea, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, audiat la DNA Ploieşti/ Zgonea, suspect într-un dosar de trafic de influenţă

Valeriu Zgonea, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, a ajuns miercuri dimineaţa la DNA Ploieşti, pentru audieri, urmând a se stabili calitatea acestuia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1511 afișări

Update 13.58 SURSE: Valeriu Zgonea, suspect într-un dosar de trafic de influenţă

Valeriu Zgonea, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, ar fi suspect într-un dosar de trafic de influenţă, după ce ar fi intervenit pentru numirea unui secretar de stat, transmite corespondentul MEDIAFAX, citând surse judiciare.

Valeriu Zgonea, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, a ieşit din sediul DNA Ploieşti, după mai bine de două ore de audieri şi nu a făcut niciun fel de declaraţii.

Acesta a fost însoţit de avocatul său.

Întrebat dacă Zgonea are calitatea de suspect într-un dosar de trafic de influenţă, avocatul său a declarat presei că „este o anchetă în stadiu incipient”.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că dosarul în care a fost citat miercuri la DNA Ploieşti fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, este deschis pentru trafic de influenţă, acesta având calitatea de suspect, pentru că ar fi intervenit pentru numirea unui secretar de stat.

Ştire 11.26 Valeriu Zgonea, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor a ajuns, miercuri, la DNA Ploieşti însoţit de avocat şi nu a făcut declaraţii.

Zgonea va fi audiat de procurorii DNA Ploieşti, urmând a se stabili calitatea acestuia în dosarul în care a fost citat.

Surse judiciare susţin că Valeriu Zgonea ar fi fost citat în calitate de suspect.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici