Video Vezi ce măsuri au luat serviciile de ridesharing pentru tine şi şoferi

  • Maşinile care aparţin serviciului ridesharing sunt echipate cu panouri de protecţie
  • Tu, dar şi şoferii, trebuie să purtaţi mască de protecţie şi să confirmaţi că aţi respectat măsurile de igienă
  • În România sunt peste 20.000 de şoferi de ridesharing
384 afișări

Pentru ca tu să te simţi în siguranţă atunci când călătoreşti, serviciul ridesharing pune la dispoziţie echipamente de protecţie împotriva noului coronavirus. Florin Voinescu este şofer şi îţi prezintă noile implementări.

Florin Voinescu, şofer: Avem panouri, mănuşi, mască, produse dezinfectante. Ni se cere să confirmăm că ne-am dezinfectat mâinile, maşina.

„Şoferii vor trebui să-şi facă un selfie în fiecare dimineaţă, iar tehnologia de care dispune aplicaţia va confirma dacă aceştia poartă mască. În caz contrar, aplicaţia nu va funcţiona.”

Şi tu trebuie să confirmi că ai respectat măsurile de igienă recomandate de autorităţi înainte să te întâlneşti cu şoferul. Mai nou, din motive de siguranţă, poţi anula gratuit o cursă.

Florin Voinescu, şofer: Da, avem dreptul să refuzăm cursa dacă pasagerul nu are mască de protecţie, la fel şi dânşii pot refuza cursa dacă un şofer nu are mască de protecţie. Plata se face şi cash şi prin aplicaţie, cu cardul.

De asemenea, dacă un şofer nu poartă mască sau încalcă alte reguli de siguranţă, ai la dispoziţie un sistem de feedback pentru igienă şi sănătate. În România sunt peste 20 de mii de şoferi de ridesharing. Activitatea serviciilor generează beneficii de peste 1 miliard de lei, anual.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici