Video Victor Ponta îi răspunde lui Liviu Dragnea: Vorbea în oglindă când zicea de şantajişti. Cu Kovesi a fost iubire - VIDEO

Fostul premier Victor Ponta a răspuns acuzaţiilor liderului PSD după ce Liviu Dragnea a spus că nu îi place să converseze cu turnătorii şi şantajaştii. Ponta a precizat că Dragnea vorba "în oglindă" şi că acesta o avea drept prietenă în DNA pe Laura Codruţa Kovesi.

3009 afișări

"Vorbea în oglindă Dragnea, care e mincinosul naţional. Aţi văzut, a zis că am denunţ, aţi văzut că nu e niciun denunţ", a declarat, luni seară, fostul premier, la ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Întrebat dacă are "prietene la DNA", Victor Ponta a răspuns: "Doar domnul Dragnea. Cred că o are pe doamna Kovesi. Dar s-ar putea să nu mai ţină mult. A fost numai a lui Dragnea (prietenă -n.r.). Era iubire acolo".

Reacţia fostului lider de la Palatul Victoria vine după ce Liviu Dragnea a precizat, luni, că Victor Ponta i-a făcut o plângere penală în care îl acuză de intimidarea martorilor, urmând sfatul celor două prietene pe care le are în DNA, el arătând că nu îi place să converseze cu turnătorii şi şantajaştii şi că Ponta „nu ştie în ce s-a băgat”.

Întrebat dacă îşi va da demisia dacă Victor Ponta demonstrează că a mers la DNA ca martor, Dragnea a răspuns: „Mie nu-mi place să conversez nici cu turnătorii, nici cu şantajiştii, asta ca să o înţelegeţi şi dvs.”.

„În al doilea rând, inclusiv astăzi cererea pe care a ticluit-o la sfatul celor două prietene pe care le are în DNA este în fapt o pângere penală în care mă acuză de intimidarea martorilor”, a adăugat Dragnea.

El a precizat că denunţul public făcut de Ponta la Hotnews este cunoscut de toată lumea şi că el nu se referă la forma, ci la conţinutul acelei declaraţii.

„Denunţul public făcut la Hotnews l-a văzut toată lumea şi îl poate reciti toată lumea. Eu nu mă duc pe discuţie de formă, că nu scrie nicăieri <<Denunţ>>, este vorba de conţinutul acelei declaraţii. Cu părere de rău spun, nu ştie în ce s-a băgat”, a mai spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici